THY Pilotundan ”Ufolar Gerçekten Var” Açıklaması

                     Dünya da hergün yeni olaylar oluyor ancak şuanad gündem maddelerinden bir tanesi uzaylıların olup olmaması. Yıllardır bu konu hakkında detaylı bir açıklama ya da resmi bulgular bulunamamıştır ya da bulunsada üst ülkeler tarafından ört bas edilmiştir. Anlak şimdi yeni bir iddaa geldi ve THY pilotuna göre Ufolar gerçekten var.

Uzaylıların olup olmaması konusunda sürekli yeni iddaalar ortaya konuluyor. Gerçekten uzaylılar varmı? Ufolar varmı? Ufolar nedir? gibi sorular sürekli olarak sorulsada bir türlü kanıtlanamamıştır. 

                     Ancak bildiğiniz gibi ABD 51. bölgede bu uzaylılar hakkında araştırmalar yapıldığı biliniyor ve içeriye basın’ın girmesini geçin Obama’nın bilme girmesi yasaklanmış durumda. İçerde net olarak uzaylılar hakkında araştırmaların yapıldığına dair bir açıklama yok ancak sızan bilgilere göre durum gerçekten böyle hatta 51. bölgede düşen Ufo’lara ait araçlarda mevcut ve yakalanmış dondurularak öldürülmüş uzaylılarında olduğu söyleniyor ancak netmi tabiki resmi bir açıklama yok.

Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz gibi NASA uzayda yayın yaparken bir anda yukarıya doğru üç tane cisim çıkmaya başladı kısa bir süre boyunca bu cisimleri görebildik sonra bir anda yayın yapan NASA görüntü gitti ya da daha iyi görüntü aranıyor gibi bir başlıkla yayını kesip insanların yayından uzaklaşmasını ve o kalkan cisimlerin ne olduğunu görmemelerini istemişti.
                  Şimdide THY pilotundan bir açıklama geldi. Pilot bundan 5 yıl önce Osaka – İstanbul seferini yaparken kendisi adhil 4 ekibinde ufo’ları gördüğünü açıkladı ve yaptığı röportaj ise şu şekilde; “2010 yılındaki Osaka’dan dönüşte aynı rotada devam eden biz de dahil 4 uçağın ekibi o nesneyi gördük. 

Geldi üstümüze çıktı. Sağ çaprazda üstümüzde devam etti. Kuvvetli bir ışık gördük, gümüş renginde ve bakamıyorsunuz UFO’nun şeklini görmedik. Çok yakınımıza geldi.UFO’ya ben inanmıyordum, o görevde inandım. 5 senedir inanıyorum” 
                 Bu açıklamalar şimdi gündeme bomba gibi düştü diyebiliriz THY firmasının web sitesinden olayla ilgili resmi bir açıklama gelmedi ancak pilotun başınadn geçenler bu şekilde ve gittikçe varılan kanıtlara göre Uzaylıların gerçekten olduğuna yavaş yavaş inanıyoruz. Hatta bazı bilgilerin ört bas edilip uzaylıların varmı yok mu sorusunun geçiştirildiğinide tahmin ediyoruz.

Haber Kaynağım :
Yazan :