Uzaylıların Bize Benzemeyeceğini Destekleyen 10 Gerçek

Uzaylıların Bize Benzemeyeceğini Destekleyen 10 Gerçek 
                  Bu gün halen çok büyük bir merak konusu olan Dünya dışı zeki varlıkların neden bize benzemeyeceğini ifade etmeye çalışan bilimsel gerçekleri sizler için derledik. İnşallah keyifle okursunuz.
 Tesadüfler Zinciri

10) Tesadüfler Zinciri : Dünya dışı varlıklar, uzay da bir yerlerde şu an varsa onların yaşadıkları uzun evrim süreci ardından bizden çok daha farklı görüneceklerdir.
 Atmosfer Çeşitliliği

9) Atmosfer Çeşitliliği : Farklı atmosfer çeşit zenginliği, uzaylıların bizden çok farklı görünmesi için yeterli bir neden olabilir. 
.
Farklı Elementler

8) Farklı Elementler : Vücudun yapı taşları olan bazı elementler, uzayda ki her gezegen için çok farklı oranlarda bulunabilir.
.
Su

7) Su : Bizim yaşam kaynağımızın temeli olan su, bir uzaylı ırkı için ihtiyaç duyulmayan bir sıvı olabilir.
.
Farklı DNA Yapısı

6) Farklı DNA ve RNA Yapısı : Dna ve Rna yapısındaki farklı dizilimler, belki de uzaylıların bizim gibi görünmesini imkansız kılacaktır.
.
Yetişme Ortamı (Habitat)

5) Yetişme Ortamı (Habitat) : Dünya'ya has olan karakteristik habitat belki de uzaylıların yaşadığı gezegende daha farklı olabilir.
.
Zaman

4) Zaman Akış Döngüsü : Zaman her şeyi çok değiştirir. Belki de uzaylılar bizden çok daha yaşlı belki de daha küçük bir çocuk gibi varlıklardır.
.
Galaksiler

3) Galaksi Sistemleri : Her galaksinin kendine has yapısı vardır. Eğer bir uzaylı Samanyolu Galaksisinde yaşamıyorsa, muhtemelen bize hiçbir zaman benzemeyecektir.
.
Biyolojik Yapı


2) Biyolojik Evrimsel Yapı : Belki de uzaylılar bizim düşündüğümüz gibi biyolojik yaratıklar değillerdir. Metal ya da farklı elementlerden meydana gelmiş olabilirler. Robot uzaylı düşüncesi, bilim kurgu filmlerine de sıkça konu olmuştur. 
.
Yer Çekimi

1) Yer Çekimi Kuvveti : Yoğunluğu ve büyüklüğüne bağlı olarak her gezegen birbirinden farklı çekim gücüne sahiptir. Yer çekimi dünyadan az olan bir gezegende yaşayan uzaylı, bizden çok daha ince ve uzun boylu olacaktır. Aynı şekilde tersi de olabilir. Saydığımız nedenlerden dolayı, bir uzaylının insana benzemesi neredeyse imkansız gözüküyor.

Haber Kaynağım :