Firavunun hançeri bu dünyadan değil | Uzaylılar binlerce senedir geliyorlar ve geçmişte daha yüksek teknoloji vardı

 Firavunun hançeri uzaydan


                Eski Mısır firavunu Tutankamon'un hançerinin dünya dışı bir maddeden yapıldığı kesinlik derecesinde tespit edildi.

Araştırmacılar genç yaşta ölen firavunun mumyasının yanındaki hançerin, içeriğindeki nikel ve kobalt oranının bu dünyadan olmadığını açıkladı. Dünya dışında da akıl sahibi başka insan türleri olduğu gerçeğini kabullenmek istemeyen araştırmacılar, hançerin bir göktaşından yapılmış olabileceği belirttiler. 

Bu haber, piramitlerin uzaylılar tarafından yapıldığını, geçmişte de dünyamızda yüksek teknoloji çağları yaşandığını ve geçmişte dünya insanlığının başka dünyaların insanları ile bir araya gelip kaynaştığını ve kıyamet öncesinde bu durumun bir daha tekrarlanacağını uzun yıllardır savunan SpaceExplorer.TV için hiç şaşırtıcı olmadı. 

Daha önce de bu görüşlerimizi destekleyen çok sayıda bilimsel ispat ve bulgu, ayrıca çok sayıda dini delili gözler önüne sermiştik. 
 
                Hançer, firavun mumyasının sağ kısmında bulundu. Daha önce de Mısır'da bir mumyanın yanında oldukça küçük boylarda ve iri bir kafa ve iri gözlere sahip bir ceset bulunmuş, son derece sıra dışı özelliklere sahip bu cesedin bir fetüs olduğu iddia edilip, gereğince tartışılmadan ve sahip olduğu özellikler gereğince dünya kamuoyuna yansıtılmadan dikkatlerden kaçırılmıştı. 

Yine Peru'da bulunan iki iskelet üzerinde üç saygın antropolog incelemeler yapmış ve "Bu iskeletler bu dünyadan değil" demek zorunda kalmışlardı. Bütün deliller, günümüzden üç ile beş bin sene öncesinde bir yüksek teknoloji çağı yaşandığını ve o dönemde başka başka gezegenlerin insanlarının dünyamıza geldiğini gösteriyor.

Ayrıca, Van'da bulunan üç bin yıllık uzay mekiği heykelinden tutun, 100 bin yıllık bir taşın içinde bulunan priz benzeri alete hatta Rusya'da bulunan ve dinozorlardan bile daha eski çağa ait olan işlenmiş metal parçalara kadar yüzlerce bulgu, geçmişte de çok kere yüksek teknoloji çağları yaşandığını ve bu dönemlerde dünya insanlığının da uzaya açılarak başka gezegenlerdeki insan türleri ile iletişime geçtiğini, kaynaştığını, onların da dünyamıza geldiğini gözler önüne seriyor. 

Meksika hükumeti ise, elindeki tarihi eser niteliği taşıyan binlerce yıllık heykelleri de kamuoyuna göstererek, geçmişte de uzaylı başka insan ırkları tarafından ziyaret edildiğimizi resmen kabul etmişti. 

Dünya tarihinin acilen yeniden yazılması gerekiyor. Geçmiş teknoloji çağlarına dair onlarca kaliteli ve ispatlı yayınımızı şurada bulabilirsiniz. 

Mehmet Fahri Sertkaya

Haber Kaynağım :