Olası uzaylı istilası

Benim ilgimi çeken acaba bizler olası uzaylı istilasına hazır mıyız? 
 
                    Diyelim ki, bu sevimli olan ufak grimsi, koca kafalı adamlar çat diye dünyaya geldiler, Allah yarattı demeden hepimize lazerleri ile saldırmaya başladılar. Napıcaz?

Karadelikler, solucan delikleri, uzay zaman bükülmesi, lazerli epilasyon, okey taşlarını kendi kendine dizebilen ultra teknolojik masa, tanrı parçacığı ve meyveleri sebzeleri julyen kesebilen bıçak derken teknoloji aldı başını gitti.

Hepimiz evlerimizde mutlu mesut hayatlar yaşıyoruz. Olası İstanbul depremine bile hazırız. Bütün şehir tepemize yıkılacak, berbat yapıların içinde yaşıyoruz ama gel gör ki, deprem çantamızda su, atkı.. tamam itiraf ediyorum bir deprem çantam yok ama en kısa sürede temin edeceğim!

Aslında olası İstanbul depremi ile ilgili günlerdir internette dolaşan hepimizi dehşete düşüren Fay hattı trafiği ve Japonların çizdiği yıkılacak bölgeler grafiğinden bahsetmeyeceğim. Zaten depremden anladığım tek şey eş anlamlısının zelzele oluşu.

Benim ilgimi çeken acaba bizler olası uzaylı istilasına hazır mıyız? 

Diyelim ki, bu sevimli olan ufak grimsi, koca kafalı adamlar çat diye dünyaya geldiler, Allah yarattı demeden hepimize lazerleri ile saldırmaya başladılar. Napıcaz? Koltuk altımızı açıp lazerden mi faydalanacağız? Yoksa evimizde çaresizce ölmeyi mi bekleyeceğiz.

Kokunuza dikkat!

                  Evinizde Uzaylıların sizi göremeyeceği yerlerde saklanmayı düşünüyorsanız eğer, üzgünüm daha ilk lazerde öldünüz demektir. Uzaylı bu babanın oğlu mu senin gözünün yaşına bakacak. Adamın silahını George Lucas bile hayal edemez, belki enerjisel bir şeyler gönderecek ne malum? 

Evde saklanmak elbette mantıklı ama sizi kokunuzdan bulmasın diye yer küre gibi kokabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken evinizde olası uzaylı saldırısına karşı bir kap çamur bulundurmak. 

Böylece uzaylılar evinize girdiğinde kendinizi çamurla kaplayıp, onlara dünyanın bir parçasıymışsınız imajı verebilirsiniz.

Endişe ve Paniğin yaratacağı Kaos!

               Evet, uzaylılar belki sizi öldürmez. Yani aslında öldürürler, sonuçta Dünya'yı istila etmeye gelmişler ama uzaylı sizi öldürmese de panik sizi öldürebilir. 

Olası uzaylı istilasında paniğe kapılmamaya dikkat etmelisiniz. Panikle balkondan kendinizi atmanız hiçbir uzaylıyı yok etmeyecek aksine sakat kalıp daha çabuk yakalanmanıza sebep olabilir.

Kalabalık Gruplardan Uzak Durun!

               Olası bir uzaylı istilasında lütfen eş dost, akraba ile toplaşmak için park, meydan gibi yerlere akın etmeyin. Açıkçası artık Dünya'da tek siz varsınız. Geride bıraktıklarınız geride kalmalı. Olabildiğince şehirden, kalabalıktan uzaklaşın. 

Uzaylıların en keyif aldıkları şeylerden biri de topluca lazeri savurmaktır. Sonuçta makine bu enerji harcıyor, teker teker öldürmektense israf etmeden kullanmak isteyebilirler. 

Unutmayın, uzaylı da olsa onlar da karbonlardan oluşmuş olabilirler. Kısaca aklın yolu bir olabilir!

Kahramanlık Yapmayın!

             Olası bir uzaylı istilasında elinize babanızın beylik tabancısını alıp sokaklarda deli deli koşturmayın. En önce sizi indirirler açıkçası! 

Uzaylıların en nefret ettiği şeylerden bir tanesi numaradan kahramanlardır. Hadi birini ikisini vurdun, hepsine ömrün nerde yetecek! İlla kahramanlık yapmak isterseniz ana gemiyi bulun! 

Olay ana gemide, bunların ana gemisini patlattığın an hepsi ne yapacağını şaşırıyor ve kaçışmaya başlıyorlar. Yaz aylarında özellikle yapılan istilalarda ana geminin patlamasında %45 oranında kurtulma şansı olduğu gözlemlenmiştir. İlla kahramanlık yapmak isterseniz biraz strateji yapabilirsiniz.

Gelecek ne zaman gelecek bilemem ama bu yazımın gelecekte herkese faydası olmasını dilerim.

Haber Kaynağım :