UFO'ya Selektör Yaptı , Azar İşitti!

                   Tire’de gece bekçiliği yapan Gani Çakır, UFO’dan inen üç uzaylı tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Çakır, “Metalik bir sesin ‘Bizimle uğraşma seni yok ederiz’ dediğini duydum” dedi Tire'de gece bekçisi Gani Çakır (51), UFO'dan inen uzaylıların kendisini tehdit ettiğini iddia etti. 

Çakır'ın iddiasına göre olay, İzmir'in Tire ilçesi Akkoyunlu mevkiinde yaşandı. Çakır, el feneriyle iletişim kurduğu uzaylılar tarafından Türkçe anonsla tehdit edildiğini öne sürdü.

Bugüne kadar uzaylıların varlığına inanmadığını belirten Çakır, şiddetli yağmurun yağdığı 20 Şubat Cumartesi gecesi saat 02.00 sıralarında yaşadığı ilginç deneyimden sonra çok korktuğunu ve ancak olaydan iki gün sonra uzaylıların indiği tarlaya gidip izler aradığını ifade etti.
El feneriyle iletişim kurmuş  

             Çakır, yaşadığı deneyimi şöyle anlattı: "Gece nöbetindeyken, uçan bir yuvarlak nesnenin üzerime doğru sessizce yaklaştığını fark ettim. Hiç ses çıkarmadan çalışıyordu. El fenerini onlara doğru birkaç kere yakıp söndürdüm. 

Havada asılı duran nesnenin içinde üç varlık bulunduğunu fark ettim. O kadar korkmuştum ki, feneri söndürerek kulübeme kaçtım. Bir süre karanlıkta bekledim.

Dışarıya çıktığımda tekrar feneri yakıp söndürdüm. Uçan nesne 100-150 metre uzaktaki boş mısır tarlasına doğru yöneldi. Yere 1 metre kadar alçaldı. Merdivenlerden parlak kıyafetler içinde insan boyutlarında üç varlık indi.

Yağmur çok şiddetli yağıyordu. Araçtan çok fazla uzaklaşmadan 5-10 dakika tarlanın içinde dolaştılar. Tekrar gemiye binip havalandıktan sonra cesaretimi toplayıp el fenerini yakıp söndürdüm.

O esnada metalik bir sesin, bozuk bir Türkçe ile 'Bizimle uğraşma seni yok ederiz' dediğini duydum. Cisim daha sonra gökyüzünde hızla kayboldu."

Haber Kaynağım :

http://www.yeniasir.com.tr/
https://evrenseluzayplatformu.blogspot.com.tr/