Gezegenlerin halkalarında uzaylılar var!

                NASA adına da araştırmalar yapan Dr. Bergrun, Satürn, Uranüs ve Jüpiter’in halkalarını uzaylıların enerji kaynağı olarak oluşturduğunu iddia etti.

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) adına önemli projelerde çalışan ve bilim dünyasında saygın bir yere sahip olan ABD'li Dr. Norman Bergrun, Satürn, Uranüs ve Jüpiter'in çevresindeki halkaların uzaylılar tarafından enerji kaynağı olarak oluşturulduğunu söylüyor. 


Teorisi uzay meraklıları tarafından rağbet görse de bilim dünyası tarafından şüpheyle karşılanan Bergrun, bu üç gezegenin halkalarının organik uzay mekiklerinden oluştuğunu öne sürüyor.
Uzay gemileri görüyormuş
            Bunların Satürn'de yaşadığını ve sayısının gittikçe arttığını keşfettim. Onları Jüpiter ve Uranüs'ün çevresinde de görebilirsiniz" diyen Bergrun "Sizin halka gördüğünüz yerlerde ben uzay gemileri görüyorum" açıklamasını yaptı. 

Halkalarda tükenmiş, canlı uzay mekiklerinin görüntülerine rastlandığını ifade eden Bergrun "Sayıları gittikçe artan bu cisimler Güneş sisteminin her yerinde var ve nüfusları kritik bir eşiğe dayandı" dedi.

Haber Kaynağım :
http://www.teknokulis.com/
http://www.sabah.com.tr/