Bilgisayarınıza İndirip Yüklemeden Oynayabileceğiniz En Eğlenceli Tarayıcı Oyunları

                     Eğer eğlenceli bir oyun oynamak istiyorsanız ve bu oyunları bilgisayarınıza indirme ve kurulumunu gerçekleştirme derdinden bıktıysanız tarayıcı oyunları imdadınıza yetişecektir. İnternet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bu oyunlar sayesinde sadece internet bağlantınızı kullanarak eğlenceli bir dünyanın kapısını aralayabiliyorsunuz.

Tarayıcı oyunları genel olarak düşük sistem gereksinimlerine sahip olmaları nedeniyle de birçok oyun severin tercihi olabiliyor. Bilgisayarınızda yeterli depolama alanı yoksa, işlemciniz, ekran kartınız güncel oyunlarda tatmin edici bir performans sergilemiyorsa tarayıcı oyunlarını tercih edebilirsiniz.

Bu yazımızda tarayıcınız üzerine tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunlar arasından en beğendiklerimizi listeliyor olacağız. Bu oyunları oynayabilmek için bilgisayarınızda Unity Web Player'ın ve Adobe Flash Player'ın yüklü olduğundan emin olun.

Dilerseniz bu oyunlara kısaca göz atalım ve detaylarını görelim: 

12 Grapes:

                12 Grapes ilginç ve mizah dolu hikayesiyle beğeni kazanan bir bağımsız oyun. 12 Grapes'de bir uzaylı istilası hikayesi konu alınıyor; fakat bu sefer biz dünyayı istila eden uzaylıların yerine geçiyoruz. Oyundaki temel amacımız ise gezegenimizde yüzyıllardır yapılan bir ayinin gerçekleşmesini sağlamak.

Bu amaçla dünyaya gönderilen bir ufo kaptanı olduğumuz oyunda 12 adet insanı yakalayıp gezegenimize götürmemiz gerekiyor. Fakat bu insanları seçerken dikkatli olmamız gerekiyor; çünkü ayinde yalnızca pozitif düşünen ve mutlu olan insanlar kullanılabiliyor.

12 Grapes'te şehirlerin üzerinde ufomuzla dolaşırken yolda yürüyen insanların üzerinde durarak onları ufomuza ışınlıyoruz ve sonrasında düşüncelerini analiz ediyoruz. Analimiz sonucunda pozitif düşünüp düşünmediklerine karar veriyoruz ve buna göre onları tutsak alabiliyor ya da hafızalarını silerek geri gönderebiliyoruz. Bütün bu işleri yaparken de bir yandan tanklar bize saldırıyor.

12 Grapes retro tarzda bir görünüme sahip. Oyunu nasıl oynayabileceğinizi bu bağlantı üzerinden öğrenebilirsiniz.

                   Uzaylı Taşıma Oyunu ile uzay gemisini ne kadar güzel bir şekilde kullanabildiğinizi kanıtlamanın zamanı geldi. Bu harika beceri oyununu 2 kişilik olarak da aynı bilgisayar üzerinden oynayabilirsiniz. 

Oldukça üzerinde çalışmış görsellik ve hoş animasyonlarla size kaliteli bir oyun deneyimi vadeden Uzaylı Taşıma oyununu oynarken güzel vakit geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Oyun Gemisi ile ekranlara gelen bu 2 kişilik oyunu hemen oynamak için oyna butonuna basmanız yeterli.

Haber Kaynağım :
http://blog.tamindir.com/
http://www.oyungemisi.com/
http://www.1001oyun.com/