CLINTON'DAN MÜJDE

             Benzer bir yaklaşım İslami açıdan da geçerli diyebiliriz. Genel görüşe göre diğer gezegenlerde yaşam olabilir. Ayrıca İslam'da 18 bin alemin var olduğuna inanılıyor. Dolayısıyla buralarda farklı yaşam türlerinin olabileceğine söyleniyor.

Ancak genel algıya göre diğer gezegenlerdeki yaşamlar aslında tasvir edilen uzaylılardan ziyade melek, cin ve şeytanların varlığıyla sınırlı olabilir. Uzaylılar konusu siyasiler için de aslında çok iyi bir malzeme. 

             Özellikle ABD'de çok sık gündeme geliyor. Bu yıl yapılacak başkanlık seçimlerinin en favori ismi olan Hillary Clinton da, uzaylılar hakkında verdiği müjde ile oylarını artırmaya çalışıyor. 

Clinton, Kasım ayındaki seçimde kazanması halinde uzaylılar hakkında birçok gizli belgeyi açıklayacağını duyurdu.
             Tıpkı eşi eski ABD Başkanı Bill Clinton gibi uzaylıların Dünya'yı ziyaret ettiğine inandığını söyleyen Hillary Clinton, 1947'de bir UFO'nun düştüğüne inanılan ve ABD istihbaratının en sıkı koruduğu yerlerden biri olan 51. Bölge'yi de derinlemesine inceleme sözü verdi.

Clinton'ın kazanması halinde NASA'nın sakladığı iddia edilen gizli belgeleri ve görüntüleri açıklayıp açıklamayacağı ise şimdiden merak konusu. NASA, en son Aralık 2015'te üç parlak cismin bir anda ekranda gözüktüğü sırada internet sitesindeki canlı yayını kesmişti.

Haber Kaynağım :
http://www.sabah.com.tr/