Hillary Clinton'ın Başkan Olması İçin Uzaylılar mı Destek Veriyor?


               Hillary Clinton’un kampanya danışmanlarından John Podesta’ya UFO’ların uzay gemileri hakkında olduğu iddia edilen iki şifreli mesaj geldi.

Geçtiğimiz günlerde Blink 182 grubunun eski solisti Tom DeLonge, UFO’lara takıntılı olduğunu itiraf etti. 


Fakat bu neden Hillary Clinton’un kampanya danışmanlarından John Podesta’ya UFO’ların uzay gemileri hakkında gönderdiği iki şifreli mesajı açıklamıyor.                    
                Eski rockstar bu ay yayınlanan Wikileaks belgelerine göre Podesta’nın kişisel adresine kendisi ile yüzyüze görüşmek istediğini, Podesta’yı daha üst düzey yetklililerle buluşturacağını içeren en az iki mail attı.

İşte e-mail’den bir parça: “Toplantımıza iki önemli kişiyi daha getirmeyi düşünüyorum, çok hassas kurumlardan geliyorlar. A sınıfı yetkililer. Harcadığımız zamana değecek. Sadece 2 saat yeterli.”


DeLonge’un açıklamasına göre istediği sıradan bir toplantı idi. E-mailler gösteriyor ki Podesta, DeLonge’un çektiği bir belgeselde de rol almıştı. Tanışıklıkları buradan diyelim.
                   Bu noktaya kadar herşey normal gelebilir fakat Hillary Clinton’un uzay çalışmalarına özellikle önem verdiği bilinen bir gerçek. Hillary’nin astronotlarla uzay savaşları hakkında yaptığı gizli toplantılar daha önce haber ajanslarına yansımıştı.

Ayrıca Apollo 14 görevinin önemli isimlerinden astronot Edgar Mitchell’in de düzenli aralıklarla Hillary Clinton ile görüştüğünü ve potansiyel uzay savaşları hakkında fikir alış-verişinde oldukları da WikiLeaks belgelerinde yer almıştı.


Yine bu belgelerde ETI adlı  bir şeyden -ne olduğunu bizim bilmediğimiz- ve sıfır nokta enerjisinden bahsediyorlardı. Bu e-mailde ise Podesta şunları söylüyordu:                
                  “ETI’yi hatırlarsın değil mi, zararsız olan. Bize sıfır noktası enerji konusunda yardımcı olacak. Fakat askeri bir amaçla kullanılmasına izin vermeyecekler.”

Hillary Clinton, geçtiğimiz günlerde Jimmy Kimmels’in Late Night Show’unda 1947’de ABD’ye düştüğü söylenen uçan daire ve sağ kurtulan bir uzaylı hakkında belgeleri yayınlamak istediğini söyledi.
             Ulusal güvenliğe tehlike doğurmazsa bunu yapacağını söyleyen Hillary, Roswell-New Mexico’da gerçekleşen bu olayın kamu oyuna açılması gerektiğini söyledi.

Danışmanı Podesta, Blink 182’nin solistine cevap yazdı mı bilinmez ama anlaşılıyor ki Hillary Clinton uzayla ilgili politikalarını onun üzerinden yürütüyor.

Haber Kaynağım :
http://gizmodo.com/
http://www.webtekno.com/