Komplo teorisyenlerin esrarengiz ölümleri

                  Biri İngiliz diğeri Hintli iki UFO araştırmacısı yakın tarihlerde farklı iki ülkede öldürüldü. Ölümler resmi kayıtlara göre doğal ama tanıdıklarına göre şüpheli. Rusya'ya göre olayın boyutu çok farklı ve iki ölüm arasında ilginç bağlantı var. Bağlantı, Hillary Clinton'ın 'uzaylılara inanıyorum' demecini de açıklıyor!

UFO Uzmanı olarak tanımlanan ve komplo teorileri ile sürekli gündemde kalmayı başaran Max Spiers'ın, çoğu iddiası gibi ölümü de Bilinmeyen (X Files) dosyalarının arasında girdi.

Kanepe üzerinde ölen Max Spiers'ın ölümü; resmi makamlara göre doğal, annesine göre cinayet, komplo teorisyenlerine göre ise şüpheli ve bir ihtimale göre de satanistlerin son kurbanı oldu.

Rusya'ya dayandırılan iddialara göre aynı tarihlerde ölen diğer komplo teorisyeni Gaurav Tiwari'nin ölümü ile Max Spiers'ın ölümü arasında bağlantı var ve cinayetlerin olağan zanlılarından biri de Hillary Clinton!

Olaylara baştan başlayalım:

İngiliz Oyuncu Orlando Bloom'un okul arkadaşı olan ve UFO'lar hakkındaki araştırmalarıyla tanınan İngiliz komplo teorisyeni Max Spiers, 15 Haziran'da, temmuz ayında UFO'lar hakkında konferans vermek amacıyla gittiği Polonya'da öldü. Cenanesi bir hafta sonra uçakla getirildiği İngiltere'de Max Canterbury mezarlığında toprağa verildi.

39 yaşında ölen iki çocuk babası Max Spiers, resmi açıklamalara göre doğal şekilde öldü. Polonya resmi makamlarında düzenlenen resmi kayıtlara geçen ölüm raporuna göre; Max Spiers'ın ölümünde şüpheli veya olağandışı hal yok.

Ancak yetkililer, her ne kadar Spiers'ın 'doğal nedenlerle' öldüğünü açıklasa da ünlü teorisyenin annesi oğlunun öldürülme ihtimalinin yüksek olduğunu savunuyor.

Spiers'ın annesi Vanessa Bates'a göre oğlu cinayete kurban gitmiş olabilir.

Anne Vanessa Bates, Polonya'da kısa süre önce tanıştığı bir kadınla yaşadığını belirttiği oğlunun ölmeden önce kendisine gönderdiği, "Bana bir şey olursa araştırın" mesajı yazdığını açıkladı. 


Annesi oğlunun uyuşuk bakışlarından zehirlenmiş olma ihtimalinin güçlü olduğunu savunuyor. Polonya'da düzenlenen ölüm raporuna göre, ölüm doğal. Ama annesine göre otopsinin güverliği kuşkulu çünkü oğlu son derece sağlıklıydı.
 
                   Bir Patalog tarafından yapıldığı iddia edilen otopsi raporunu göremediği belirten anne, görsede raporun düzmece olduğuna emin. Anne gerçekleri ortaya çıkarmak için mücadele etmeye kararlı olduğunu belirtiyor.

Spiers'ın arkadaşlarının söyledikleri de acılı annenin iddiasını güçlendiriyor. Spiers'ın arkadaşları, UFO uzmanının kaldığı apartman dairesinde koltuğunda bakışlarının donuklaştığını ve 'siyah bir sıvı' kustuktan sonra öldüğünü söylüyorlar. 

 
SON SÖZLERİNDE SATANİZM İDDİASI

                 Arkadaşlarının iddialarına göre Max Spiers'in son sözleri: "Satanists wanted to rid him of demons" yani "Satanistler onları şeytanlarından kurtarmamı istedi" oldu. Komplo teorisyeni arkadaşları onun Satanislerce öldürülmüş olma ihtimali olduğunu savunuyorlar.

RUSYA: ZANLILARDAN BİRİ CLİNTON!

                    Konuyla ilgili en ilginç iddia Rusya'da hazırlanan soruşturma komitesi raporu. Kremlin'de dolaştığı iddia edilen ve sadece Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin'e karşı sorumlu Soruşturma Komitesi'nin raporunda Max Spiers adı geçiyor. Ama yanında bir komplo teorisyenin ismiyle birlikte. 

 
               İngiliz ve ABD medyasına odaklananların göremediği diğer şüpheli ölüm 7 Temmuz'da Hindistan'da gerçekleşti. Hindistan Paranormal Derneği (Indian Paranormal Society) kurucusu Gaurav Tiwari 7 Temmuz'da; Dwarka şehrindeki evinin banyosunda ölü bulundu.
    
Delhi Polis göre, boğulma sonucu ölüm doğal görünüyor. Ancak ailesinin ve arkadaşlarının iddiasına göre boynunun üzerinde ince siyah çizgi dikkat çekiyordu. Ailesi duydukları gürültü sonucu koştukları banyoda onu küvete yığılmış halde bulup, hastaneye koştuklarını ama kurtaramadıklarını söylüyor.

Gaurav Tiwari de Max Spiers gibi komplo teorisyoni, uzaylılarla ilgili iddialara sahip ve o da televizyonlardan inmeyen UFO uzmanlarından.

Peki, ikisi arasındaki bağlantı nedir? 

                   Rusya Soruşturma Komitesi raporuna göre; ABD başkan adayı Hillary Clinton ile onun seçim kampanyası başkanı John Podesta; UFO araştırmacılarının gizemli ölümlerin birinci derece zanlısı. John Podesta ve Max Spiers doğrudan ilişki içindeydi.

Rus Kamu Kuruluşları, Emniyet ve İstihbarat Kurumlarına sızma mücadelesi veren Bratva (kardeşlik) Örgütü (Rus Mafyası); Moskova merkezli Taganskaya Suç Sendikası (Tambov Gang) sayesinde bir çok Rus İşadamının yasadışı kazançlarını Avrupa ve Amerika'da aklıyordu. 

Kara Para Aklamak için kullandığı Amerikan Bankaları Podesta Grubu'na (Podesta Group) aitti. Podesta Grubu, Hillary Clinton'ın seçim kampanyasının başkanlığını yürüten John Podesta'nın kardeşi Tony Podesta tarafından yönetiliyor.

Bu ilişkilerin yanı sıra, 2013 yılında Yeni Dünya Düzeni kurulması için yapılan küresel bazlı suikast çalışmaları ve kaos oluşturma falliyetlerinden de haberdar olduklarını belirten Gaurav Tiwari ve Max Spiers; Hillary Clinton'ın kampanyasını yürüten John Podesta ile iletişime geçiyorlar.

Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR) (Foreign Intelligence Service) tarafından yapılan araştırma raporlarına göre; Komplo teorisyenleri ile John Podesta arasındaki mail trafiği hayli fazla. 

Bu yazışmaların sonucunda Hillary Clinton'ın ünlü "Uzaylılara inanıyorum" açıklamsını yapıyor. Ardından da 51. Bölgeye keşif ekibi gönderme cvaadinde bulunuyor. Hillary Clinton, seçim kampanyası başkanı John Podesta'dan, UFO araştırmacıları ile bağlantıyı kesmesini istiyor. 

Bu talepten 3 hafta sonra Temmuz ayı başında ikiliden biri Polonya'da diğeri ise Hindistan'da "doğal görünen" ölümlerle hayata veda ediyor...

Raporda 4 Şubat 2016 tarihinde ölen NASA astronotu Edgar Mitchell'in de John Podesta ile iletişimde olduğuna dikkat çekiliyor: 

1971'de Ay'da yürüyen NASA astronotu Edgar D. Mitchell, Hillary Clinton'ın seçim kampanyasını yürüten John Podesta'ya ölmeden birkaç ay önce gönderdiği e-postada Vatikan'ın uzaylıların varlığını bildiği belirtiliyor ve "Katolik meslektaşım Terri Mansfield bize Vatikan'ın uzaylılar konusundaki farkındalığı hakkında gelişmeleri anlatacak" diyor.

Haber Kaynağım :
http://www.f5haber.com/