Amerika'nın En Popüler UFO Bölgelerini Gösteren Bir Harita Çıkartıldı

                  İster inanın, ister inanmayın; sonsuz olarak tanımladığımız evrende kendimizi tek akıllı canlı olarak görme fikri bana hem saçma, hem de korkutucu gelmiştir her zaman. (çok büyük yalnızlık değil mi?)

Bunun dışında elbette her ne kadar evrenin bir yerlerinde bizim gibi yad a bizden çok farklı akıllı yaşam formlarının var olduğuna inanıyor olsam da henüz gezegenler arası, hatta sistemler arası yolculuk yapıp yapamadıklarına emin olamıyoruz. (bi’ gelseler de mevzu bağlansa)

 
          Bunun yanı sıra gökyüzünde görüp tanımlayamadığımız uçan nesnelerin de her birine uzaylı yaftası yapıştırmayı gezegen halkı olarak çok seviyoruz (UFO Tanımlanamayan Uçan Nesne) ve sürekli olarak uzaylılar geldi, geliyorlar, bizi gözetliyorlar gibi komplo teorileri üretiyoruz. Onlar gerçek değiller demiyorum, sadece çok kaptırmamak lazım.

                Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde bir dönemin en moda akımı olan UFO avcılığının da etkisine kapılanlarla ile birlikte bir sürü UFO gördüğünü iddia eden insan toplanmış ve ilginçtir belli bölgelerde bu insanların sayısı daha fazla.

Aşağıda göreceğiniz infografik Amerika’da UFOların en çok görüldüğü yerleri ve görünüş şekillerini anlatıyor.  

(1970’lerde uçan disklerden söz ederken 2013’te sadece ateş topları ya da ışıklar görünüyor. ilginç değil mi?)

Uzaylılar Dünya’yı yok etmeye Amerika’dan mı başlayacak şimdi? Bu mudur olay?

Haber Kaynağım :
Yazan :