Antarktika’daki Bu Piramiti Uzaylılar Mı İnşa Etti?

              Antarktika’daki piramidal yapıları, YouTuber ‘thirdphaseofmoon’ uzaylıların kanıtı olduğunu iddia ediyor. 

Her zaman uzayın derinliklerinde yaşam olduğuna inanılmıştır. Profesör Stephen Hawking ise buna inananların başında gelmektedir. ‘ Uzaylıların gayet rasyonel olduğunu düşünüyorum, ama esas olan onların gerçekte nasıl olduklarıdır.’ demiştir.

Mısır Piramitlerine Benzeyen İlginç Piramitler


                 YouTube’da paylaşılan bir videoda Antraktika’daki piramidal yapının tıpkı Mısır’daki Giza piramidi gibi olduğunu ifade etmiştir. 


Köle emeğiyle yapıldığı söylenen Mısır piramitleri karmaşık bir yapıya sahip olması nedeni ile bu piramitlerin dünya dışı varlıklar tarafından inşa edilebileceği düşünülüyor.

Bu bağlamda Antarktika'da bulunan piramitlerinde dünya dışı varlıklarla ilişkisi olabilir. YouTuber paylaşımında ABD başkanı John Kerry’nin Antraktika’ya giderek uzaylılarla bağlantıya geçtiğini savunuyor. Milyonlarca yıl öncesinde bu bölgenin çok çok sıcak olduğu düşünülüyor ve o zamanlar piramitlerin yapıldığı iddia ediliyor.

Yapılan çalışmalarda 12 milyon yıl öncesine ait fosiller bulunmuş. Dr. Bowman’a göre’ 100 milyon yıllar öncesinde burası yağmur ormanlarıyla kaplıydı ve bu yapılar kendiliğinden oluşan birer yer şeklidir.’ demiştir. Fakat bu şekilde değilse eğer ancak buzlar eridikçe gerçeğe ulaşabileceğiz.

Haber Kaynağım :
http://www.habergezegen.com/