İstanbul Bağcılar ‘a UFO Mu Geldi

                 UFO ‘ların İstanbul Bağcılar ‘a geldiği haberi tüm Türkiye’yi bir anda heyecanlandırdı.

İstanbul Bağcılar ‘da UFO göründüğü haberlerinin yayılmasıyla beraber, başta İstanbullular olmak üzere tüm Türkiye büyük heyecan yaşadı. İstanbul Bağcılar ‘da yaşayanlar sokağa çıkarak uzaylı aradılar.
             Gelen bilgilere göre, İstanbul’un değişik semtlerinden insanlar Bağcılar semtine gelerek UFO aradılar. Bağcılar sakinlerinden bir bölümü de haberleri korkuyla takip ettiler.

Haberinin yayılması Twitter’da UFO attack Turkey hastag i ile başladı. Sosyal medyanın çabuk yayılmacı özelliği ile bir anda neredeyse tüm Türkiye Bağcılar’da ufo arar hale geldi.
                 Ancak aradan belli bir zaman süre geçtikten sonra yayınlanan fotoğrafların photoshop ürünü olduğu ortaya çıktı. İstanbulluların bir bölümü hayal kırıklığı yaşarken bir bölümü de rahat bir nefes aldı.
UFO GERÇEKTEN VAR MI? UFO NEDİR?

             UFO , undefined flying object uzun adıyla biliniyor. Yani türkçesi tanımlanmamış uçan cisim. Uzaylı meraklıları her dönemde uzaylıların gerçekten var olduklarını ve zaman zaman dünyayı ziyaret ettiklerini iddia ediyorlar. Ancak şu ana kadar bilimsel olarak uzaylıların varlığı ispat edilemedi.

Haber Kaynağım :
http://www.surmansethaber.com/