İşte Gerçek Uzaylı

                İngiliz uzay bilimcisi Maggie Aderin Pocock, uzayda hayal ettiğimizden daha fazla dünya dışı yaşam olduğunu iddia etti. Pocock'a göre uzaylılar, futbol sahası büyüklüğünde, soğan şeklinde eklentilere ve turuncu vücutlara sahip.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre uzaylıların, Hollywood filmlerindeki senaryoların aksine küçük yeşil adamlar olmadığını ileri süren Pocock, 'Futbol sahası büyüklüğünde, soğan şeklinde eklentilere ve turuncu vücutlara sahip olduğunu' söyledi.

Uzaylıları 'denizanasına' benzeten Pocock, silikon kaplı vücutlarının ışığı emdiğini ve dev dudakları arasında kimyasal maddeler bulunduğunu açıkladı. Uzaylıların denize yakın yerlerde yaşayamayacaklarını kaydeden Pocock, Jüpiter gibi gezegenlerdeki atmosferlerde rahatlıkla gezebileceklerini belirtti.
UZAYLILAR NEYE BENZER?

                Birçok görgü tanığının çizdikleri resimler ve bilim insanlarının araştırmalarına göre uzaylılarla ilgili yaygın kanı dünyadışı canlıları şöyle tanımlıyor;

"Boyları yaklaşık bir metre ile bir metre on santim arasında değişiyor. Böcek gözüne benzer çok büyük gözleri var ayrıca birer iç gözkapakları bulunuyor. Yaşadıkları gezegende, gündüzleri güneş ışığı bizimkinden iki veya üç kez daha fazla. Onlar da dişi ve erkek olarak iki cinsiyetteler. 


             Bizim burnumuzun olduğu yerde iki küçük delik var ve küçük bir ağiza sahipler. Bildiğimiz türde dişten yok, dişlerin yerinde çok sert kauçuk benzen bir alan bulunuyor, iç organlari çok basit, kalbin ve ciğerlerin görevini tek bir organ yapıyor.

Yine çok basit bir sindirim sistemleri ve büyük olasılıkla gezegenlerindeki çok güçlü güneş ısısı nedeniyle sertleşmiş ama son derece elastiki bir deriye sahipler. Beyinleri ise, bizimkinden çok daha karmaşık ve çok daha fazla kıvrım görülüyor.

Ellerinde baş parmak yok, dört parmakları bulunuyor, ayakları küçük ve parmak araları perdeli. Yaşamlari ortalama olarak bizim zaman ölçümüze göre 350-400 yıl arasında. Aslında genel olarak sürüngenlere benziyorlar.

Bilindiği gibi dünyada bazı sürüngen türleri 500 yıl yaşayabiliyorlar. Bir timsahın 850 yaşında olduğu resmen açıklanmıştı. Ve tabii çok zekiler, eger IQ ölçüsünü alacak olursak, IQ dereceleri 200'ün üzerinde.

Haber Kaynağım :
http://www.haberler.com/