Genç bir Ufo Gözlemcisi


                  Son zamanlardaki UFO gözlemlerinin yoğunluğu ile adını duyduğum, yazmış olduğum makalelerimi okuyup bana ulaşan sıra dışı bir kişiyi konuk etmek istiyorum. Kendisiyle yaptığımız sohbeti ilginç bulacağınıza eminim. Adı, Kuzey Atacan…
 
           Kuzey Atacan, Almanya’nın Hannover şehrinde doğdu. Marmara Güzel Sanatlar Akademisini bitirdi. SİRİUS UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin ilk üyelerindendir. Daha sonra ortağı Semra Şalvan ile çalışma ve araştırmalarına devam etti. Kurduğu ekip ile birçok olay yerine gidip incelemelerde bulundu.

Araştırmalar alanında önemli araştırmacı olan Farah Yurdözü ile de çalışmalarını sürdürdü. Dünyanın en büyük UFO araştırma merkezlerinden biri olan MUFON’dan (Mutual UFO Network) çalışma ortağı olan Semra Şalvan ile birlikte MUFON’un Türkiye ayağını oluşturmaları yolunda teklif almıştır.
 
              Şuan ORİON UFO ve Dünya dışı Varlıkları Araştırma Grubunu kurarak paylaşımlarda bulunmaktadır. Kuzey Atacan, gerek tek başına gerekse ortağı Semra hanımla birçok TV kanalına konuk olmuş birçok yerel gazetede haber olmuş, birçok interaktif ortamda yer almıştır.  Şuan yurtdışındaki birçok web sitesinde çektiği UFO fotoğrafları ile adından söz ettirmiş, gelecek vadeden 

Genç bir UFO araştırmacısı.
 
           Sayın Kuzey Atacan, siz birçok UFO gözlemi fotoğraflamakla ünlüsünüz. Bu fotoğraflarda görünen cisimler sizin için dünya dışı yaşamın ispatı mıdır?
 
                 Nesrin hanım kâinattaki hiçbir şey tek başına bir şeyin kanıtı olamaz. Benim ve dünyadaki tüm UFO fotoğrafı, videosu çeken insanların görüntülediği UFO’lar, (Dünya dışı zekâya ait uzay araçları) büyük bir yapbozun sadece ufak birer parçası. 

Tabi ki bir açıdan çektiğim UFO fotoğraflarının bilinen dünyasal hiçbir göksel uçan araca da benzememesi ve bunların bizlerin bildiği sıradan manevraların dışında üstü düzey hareket kabiliyetlerine sahip olmaları ve bizim bildiğimiz (Uçak, Helikopter, Uydu, Zeplin, Meteoroloji bolunu vb) görsel özelliklere uymaması, bunların bizlerden çok daha öte bir teknoloji ile idare edilip, bir yerden bir başka yere sevk edilmeleri atmosferimiz ve atmosferimiz dışında da gözlemlenmeleri, bunların çok üstün gelişmiş bir zekânın ürünü olduklarını göstermektedir.  Ama dediğim gibi bunlar sadece bütüne varışımızı sağlayan birer kanıt niteliğindedir.
 
UFO Fotoğrafları

              Siz fotoğrafladığınız uçan cisimler dışında varlıklar ile bire bir temas ya da gözlem yaşadınız mı?

 
                Bunu şöyle ifade edeyim bazılarını çok net direk temas diyemesem de evet birçok defalar yakın deneyimler yaşadım. Telepatik mesajlar almak, aldığım mesajlarla bir yere çağırılıp araçlarını görüntülemek, rüyalar sayesinde yaşadığım bazı olaylar, birkaç defa gecenin bir yarısı uyanık haldeyken yatağımın ayakucunda gözlemlediğim insanımsı varlıklar… 

Plansız programsız hiç aklımda yokken bir yerlere gidip, orada birkaç kare fotoğraf çektiğim ve içinde insanımsı varlıkları andıran bazı görüntülerin çıkması ve çocukluğumdan beri uyanıkken benimle konuşan ve bana evren, evrim ve yaşam hakkında bilgiler verip bana bir şeyler aktarmaya çalışan, mekanik ortamdan konuşan bir ses, bunların sadece bazıları. Tabi ki bunlar içine daha eklemediğim birçok farklı olayı da sayabilirim.

Haber Kaynağım :
Röportaj: Kuzey Atacan
https://indigodergisi.com/