UFO ve Uzaylı varlıklar


 
             Dünya dışı varlıkların bizimle ilgili amaçları nedir? Biz laboratuvar denekleri olabilir miyiz sizce? 

Bazı eski uygarlıklardan gelen bilgiler onlarla aramızda anlaşma yapmış olduğumuzu ve şimdi artık o anlaşmaları tanımayıp özgürleşebileceğimizi söylüyor, bu konuda söyleyecekleriniz var mı?

Dünya dışı varlıkların bizim ile ilgilenmeleri ile ilgili birçok sebepleri var. Evet, bir bakıma bizler bir tür deneyin parçalarıyız istesek de istemesek de. Çünkü gerek dünya dışı varlıklar, gerekse onlardan teknoloji ve bilgi alan gizli birimler arasında özel bir anlaşmanın kobaylarıyız. 


Kaçırılmalarda yaşanan deneyler ve insanlarla kurulan yakın temasları sonucunda şöyle ana sebepler çıkarabiliyoruz:
1) Geçmiş çağlarda yaşanan temaslar ve cinsel ilişkiler sonrası yarı melez ırkların oluşması ve kendilerini bizlerin ataları gibi görmeleri.
2) Teknolojileri yüzünden kendilerini yok etmenin sınırlarına varan birkaç varlık grubunun yarı bizlerden yarı onlardan bir ırk yaratma çabaları.
3) Bizlerin yapmış olduğu tahribatların deneylerin çalışmaların evreni ve yakın galaksileri tehdit eder hale gelmesi.
 
4) Kendilerinin duygularını kaybetmeleri ve bizlerin DNA’ları içerisinde yer alan duygu kodlarımızı çözmeye çalışmaları.

5) Gelecekte oluşacak bir galaksiler arası medeniyetler topluluğunda bizleri de aralarında görmek istemeleri. Tüm bu çabaların gözlemlemelerin deneylerin ana başlıkları bunlar diyebiliriz. Tabi bunlar içerisine bilmediğimiz kötü maksatlı varlıkların amaçlarını da ekleyebiliriz. 

 
              Çünkü bilindiği üzere gezegenimize çokça varlık grubu ziyaretler yapmaktalar. Ve her birinin farklı amaçları söz konusu. Her şeyi tozpembe ya da çok güzelmiş gibi de göstermek yanlış olacaktır kanaatimce. 

Ama şunu da eklemeliyim ki; istila ya da toplu bir kıyım veya bir tür yok oluş için burada değiller. Böyle bir amaçları olsa zaten bunu en ilkel zamanlarımızda çoktan yaparlardı diye düşünüyorum.

Bizler gerek evrensel yasalar gereği, gerekse yaratılış gereği zaten özgür iradeli canlılarız.  Bazen bu varlıklarca iyi ya da kötü maksatlı özgür irademize müdahaleler olsa bile.

 
                  Uzaylılar ya da bilinmeyen varlıklardan hem eskide hem şimdide etki ve bilgi aldığımız kesin görünüyor. Bana göre bilgi bir sürü kanaldan alınabilir, yolu belirleyen şey onu kullanan niyetin yönüdür… 

Yani bilgi nereden gelirse gelsin “Özne” insanın bilincidir, fiiliyatı insan bilinci yönlendirir. Öz bilinci koruyarak yürünen yol ve verilen mücadele, insanı mutlaka emin bir sona ulaştıracaktır. 

Dünyaya gelişimiz nedendir, varılmak istenilen yer neresidir, hangi amaç için hangi yolda nefes almaya devam ediyoruz, cevapları evrende duruyor bence… 
 
             Bu yolda; birileri var ki, sıradanlıktan çıkıyor, farklı işler ve farklı mücadeleler yapıyorlar. Unutmamak gerek ki, dünyayı sırada yürüyenler değil, sıranın dışına çıkanlar değiştiriyor genellikle. Hitler de sıra dışıydı, Nicola Tesla da… Her ikisinin de dünyayı hangi farklı yönlerde değiştirdikleri ortada…

             UFO’lara inanıp inanmayı, elbette herkesin kendi özgür ve özgün iradesine bırakarak sözü Pablo Neruda’nın şiiriyle bitiriyorum.

Yavaş yavaş ölürler,
Alışkanlıklarına esir olanlar,
Her gün aynı yolları yürüyenler,
Ufuklarını genişletmeyen ve değiştirmeyenler…

Haber Kaynağım :
https://indigodergisi.com/